Ajankohtaista


Joulua kohti KYL:n kanssa

Julkaistu 24.9.2012

Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Laulajat järjestää vuonna 2012 kolme perinteistä joulukonserttia: yhden Helsingin Saksalaisessa kirkossa maanantaina 17.12.2012 ja kaksi Temppeliaukion kirkossa torstaina 20.12.2012. KYL:n joulukonsertit ovat hieno ja lämminhenkinen keino rentoutua ja virittäytyä joulunajan tunnelmaan. Vuosien saatossa tuhannet ja taas tuhannet kuulijat ovat löytäneet konserttimme, ja usein KYL onkin esiintynyt loppuunmyydyille kirkkosaleille.

Saksalaisen kirkon konsertin ohjelmisto tulee olemaan täysin kuorovetoinen. Pienikokoinen mutta soinniltaan suuri esiintymispaikka on omiaan tuomaan kuoron lähelle yleisöä ja luomaan koskettavan tunnelman. Osassa Temppeliaukion kirkon ohjelmistoa tulee taas olemaan perinteiseen tapaan mukana sekä solisti että urkuri. Tämän vuoden solistiksi on valikoitunut uutta suomalaista laulajasukupolvea edustava sopraano Hanna Rantala, joka on aikaisemmin esiintynyt muun muassa Suomen Kansallisoopperan Tapaus Makropoulos -oopperassa. Hanna Rantalan vahva ja monipuolinen laulukokemus tulee tuomaan unohtumattoman lisän joulukonsertteihimme. Urkurina Temppeliaukion konserteissa toimii puolestaan Markku Mäkinen, joka on ollut mukana KYL:n joulukonserteissa lukuisia kertoja ja soittanut muun muassa Kirje Korvatunturille -CD-levyllämme.

Lisätietoja konserteistamme löytyy joulukonsertit 2012 -osiosta. Lippuja joulukonsertteihin puolestaan myy Lippupalvelu. Pyydämme huomioimaan, että konserttien suuren suosion vuoksi liput kannattaa varata hyvissä ajoin. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi nauttimaan joulunalusajasta Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Laulajien kanssa!

KYL Temppeliaukion kirkossa

Joulukonsertti Temppeliaukion kirkossa