Tilaa KYL


Kun tapahtumasi kaipaa musiikkia, tilaa paikalle KYL. Kokoonpanoja kvartetista koko kuoroon asti.

Olipa kyseessä sitten merkkipäivä, ristiäiset, häät, hautajaiset, valmistujaiset, pikkujoulut, asiakastilaisuus tai jokin muu tärkeä tapahtuma, frakkipukuinen lauluyhtye on ohjelmanumerona tyylikäs klassikko, joka kohottaa tunnelman ja tekee vaikutuksen.

Tyypillisin tilattu kokoonpano on kvartetti, neljä laulajaa. Isompiin tiloihin ja näyttäviin tapahtumiin suosittelemme tupla- tai jopa tripkvartettia (8 tai 12 laulajaa). Voit myös tilata koko kuoron — mikä olisikaan hienompi tapa muistaa esimerkiksi työntekijöitä, asiakkaita tai yhteistyökumppaneita kuin oma kuorokonsertti!

Laajasta ja monipuolisesta ohjelmistostamme löytyy mieleenpainuvaa musiikkia suomalaisen mieskuorotaiteen helmistä aina viimeisimpiin radiohitteihin asti. KYL:n intendentti auttaa sinua ohjelmiston valinnassa ja esityksen ohjelman räätälöimisessä juuri tilaisuuteesi sopivaksi.

Kauppatieteilijöinä ymmärrämme hyvin asiakastyytyväisyyden merkityksen; siksi kaikki KYL:n pienryhmäesiintymisiin osallistuvat laulajat ovat kokeneita esiintyjiä ja heiltä edellytetään myös erityisen tasokokeen hyväksyttyä suorittamista. Näin haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat aina korkeatasoisen musiikkielämyksen.

"Kvartetin esitys oli juhliemme ehdoton kohokohta. Päivänsankari oli todella otettu. Kiitos vielä kerran!"

Asiakaspalaute

Esimerkkejä ohjelmistosta


Serenadit

Hän kulkevi kuin yli kukkien
Sua tervehdin
Lasinkuultava laulu

Evergreenit

Happy Together
Pretty Woman
When I'm Sixty-Four

Pop

Show Me The Meaning Of Being Lonely
Rusketusraidat
Nettiin

Klassinen musiikki

Beati mortui
Pois meni merehen päivä
Sydämeni laulu

Isänmaalliset laulut

Finlandia-hymni
Suomen laulu
Kaunehin maa

Juomalaulut

Koskenkorvalaulu
Metsämiehen juomalaulu
Vila vid denna källa

Hengelliset laulut

Siunaa ja varjele meitä
Suomalainen rukous
Lasinkuultava laulu

Joululaulut

En etsi valtaa loistoa
Winter Wonderland
Arkihuolesi kaikki heitä

KYL-kvartetti

Helposti tilattu KYL


Aloita täyttämällä alla oleva tarjouspyyntölomake. Se nopeuttaa tilauksesi käsittelyä ja helpottaa paljon kysyttyjen laulajiemme varausta tilaisuuteesi.

KYL:n intendentti ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti. Yhdessä sovitte tilaisuuteen sopivasta ohjelmistosta ja muista yksityiskohdista.

Laulajat saapuvat paikalle sovittuun aikaan. Mitään erityisjärjestelyjä kuten äänentoistoa ei tarvita ja esiintyjät hoitavat tarvittaessa myös juonnot sujuvasti. Sinulle jää vain musiikista nauttiminen.

Tarjouspyyntö


Kysyttävää?


Mikäli sinulla on mitä tahansa kysymyksiä KYL:n tilaamiseen liittyen, voit ottaa yhteyttä noheviin intendentteihimme.

Intendentti

Tuomas Kangas
puh. +358 44 543 5771
e-mail: intendent@kyl.fi