Ajankohtaista


Liput Temppeliaukion kirkon joulukonserttiin ovat nyt myynnissä

Julkaistu 16.11.2021

KYL:n perinteinen joulukonsertti Temppeliaukion kirkossa to 16.12.2021 klo 20.30

Liput: 25 € (normaali) / 15 € (opiskelija, eläkeläinen, varushenkilö, työtön, lapset 7-16 v.) / 35 € (kannatuslippu). Alle 7-v. ilmaiseksi. Kannatuslipulla varmistat eturivin paikan konsertissa. Hinnat eivät sisällä Ticketmasterin lisäveloituksia. Voit ostaa lippuja myös kuorolaisten kautta.

Osta lippuja Ticketmasterista klikkaamalla tästä >

***

Tule virittäytymään joulun tunnelmaan KYL:n perinteiseen joulukonserttiin Temppeliaukion kirkkoon. Ohjelmistossa on tuttuun tapaan rakastetuimpia kotimaisia sekä myös kansainvälisiä joululauluja.

Kuoroa johtaa Visa Yrjölä, solistina sopraano Tuuli Lindeberg. Konsertin kesto n. 1 tunti, ei väliaikaa. Ovet aukeavat 20.00

***

Huom! Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti kaikilta yli 16-vuotiailta konserttivierailta tarkastetaan koronapassit. Tässä yhteydessä tarkastetaan myös henkilöllisyystodistus. Lisäksi edellytämme, että konserttiin saavutaan vain terveenä, ja että kasvomaskia tai -visiiriä käytetään koko tilaisuuden ajan. Pyydämme myös huomioimaan muut vieraat ja turvavälit esim. kirkkoon saavuttaessa ja lipputiskillä asioidessa.

***

Lämpimästi tervetuloa!