Ajankohtaista


Keep on rockin’ – koe KYL-kuntis

Julkaistu 31.10.2012

Heitettiinpä kerran historian aamuhämärissä ilmoille ajatus siitä, että KYL:n frakkipukuiset kultakurkut saattaisivat osata laulaa muutakin kuin Madetojaa, Kuulaa ja kumppaneita, Valkeita kaupunkeja ja Hiiden orjien laulua. Herroille lyötiin mikrofoneja kätösiin ja kuluneita farkkupohjaisia vaatekappaleita päälle. Homma näytti ja ennen kaikkea kuulosti hyvältä heti alkumetreiltä lähtien.

Ideasta siirryttiin toteutusasteelle. Konseptista kuoriutui nopeasti käytäntö, ja käytännöstä legenda nimeltä KYL-kuntis, syksyn kauppatieteellisen opiskelijabiletaivaan helmi.

Kaikkien KY:läisten ja alumnien riemuksi kuoron omat rokkikukot laittavat myös tänä vuonna peruukit päähän ja kajalit silmille ja tarttuvat mikrofoniin monisatapäisen yleisön edessä. KYL-kuntis vuosimallia 2012 räjähtää nimittäin ilmoille Virgin Oilissa (Mannerheimintie 5, Helsinki) torstaina 15.11. klo 21:00 alkaen.

Aikaisempien vuosien tapaan menoa kyydittää huippuluokan bändi, ja tämän vuoden tapahtumassa mukana onkin joukko Helsingin Pop & Jazz Konservatorion osaavia opiskelijoita. Vauhtia ja huimaavia esityksiä tulee siis riittämään. Tätä et halua missata – tervetuloa viihtymään ja hämmästymään!

Kuvia vuoden 2011 kuntiksesta löydät kuoromme Flickr-albumista! Katso myös Facebook-tapahtuma.

KYL-kuntis 2011
KYL-kuntis 2011. Kuva Jorma Kaista. Klikkaa itsesi Flickr-albumiimme!