Ajankohtaista


KYL tunnelmoi Kattilahallissa

Julkaistu 7.5.2014

KYL:n Japanin-kiertue starttaa muutaman päivän kuluttua, ja kiertueohjelmisto korkattiin yleisön edessä keskiviikkona 7.5. Kuoro oli valinnut lähtökonserttinsa paikaksi vaikuttavan Suvilahden voimalaitosalueen Kattilahallin, jonka karun kauniista miljööstä kuoriutui hienosti soiva ja tunnelmallinen konserttiympäristö. Vaikka Suvilahden alue suorastaan pursuaa kulttuuria, tuli KYL:stä tiettävästi ensimmäinen kuoro, joka on esiintynyt kyseisessä rakennuksessa.

Konsertti keräsi paikalle mieluisan runsaslukuisen yleisön, ja ennakkolipun ostaneita hemmoteltiin tapahtuman aluksi VIP-alueelle katetulla sushitarjoilulla ja virvokkeilla. Ohjelmisto koostui pääasiassa kansainvälisestä musiikista. Mukana oli niin Camille Saint-Saënsin, Edvard Griegin, Franz Schubertin, Ko Matsushitan ja Michio Mamiyankin klassisia teoksia. Kevyttäkään ohjelmistoa ei unohdettu, vaan toisella puoliskolla kuulijat pääsivät nauttimaan niin englannin- kuin japaninkielisistäkin kansanlauluista ja pop-kappaleista. Illan päättivät aina yhtä riemukas Madonna-potpuri koreografioineen ja Japanissa listojen kärjessä roikkunut pop-kappale Sekai ni hitotsu dake no hana.

Ilta oli erittäin onnistunut ja lämminhenkinen. KYL kiittää yleisöä ja yhteistyökumppaneita. Tästä on vilpittömän hyvä lähteä kohti Japania!

Tästä se lähti! Paria tuntia myöhemmin sushit oli syöty ja tunnelmallinen konsertti tarjoiltu yleisölle.