Ajankohtaista


KYL:n kevään koelaulut pidetään ma 12.2. klo 17-18

Julkaistu 27.1.2018

Onko sisälläsi kyky, jota maailma ei ole vielä nähnyt? Jäikö syksyllä lähtemättä kerhoihin mukaan mutta nyt riittäisi intoa? Tai kaipaatko uutta vaihetta KY-aktiivin elämääsi?

Jos olet mies, osaat laulaa ja sinulta löytyy puhkuvaa asennetta, olet oikeutettu hakemaan eturivin akateemiseen mieskuoroon ja KY:n vanhimpaan klubiin, Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Laulajiin!

Tämän kevään koelaulut järjestetään maanantaina 12.2. klo 17-18 Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulun Töölön-kampuksen päärakennuksen Proffa-ravintolassa (2. kerros). Valmistaudu koelauluissa esittämään vapaavalintainen kappale sekä tapailemaan säveliä. Koelauluissa testataan perusmusikaalisuuttasi, kuten sävelkorvaa, rytmitajua sekä nuotinluku- ja stemmalaulutaitoa.

Ilmoittauduthan etukäteen koelauluihin tästä: https://goo.gl/forms/OgWziusY8nOTOidA3

Mikäli et pääse osallistumaan koelauluihin kyseisenä päivänä, mutta olet kuitenkin kiinnostunut kuoron toiminnasta, pyydämme laittamaan viestiä puheenjohtaja@kyl.fi

Käännä tämä kortti elämässäsi ja hae KYL:n jäseneksi. Jos pääset mukaan, avautuu sinulle uusi korkeakulttuurillinen ja sitä tasoittava miehisen hauskanpidon maailma. “Pois huolet veljyein, ei tääl’ oo painajaista.”


Helsinki Academic Male Choir KYL is looking for new members. Auditions to the choir are arranged on 12nd Feb in Töölö’s main building, staff restaurant Proffa (2nd floor), Runeberginkatu 14-16. Be prepared to sing a volitional song and hum some melodies.

Please enroll in advance to the audition using link: https://goo.gl/forms/QydjghrnajAIMsJr2

If you are not able to attend the audition on the date in question, but you are interested in our choir, please contact puheenjohtaja@kyl.fi