Konsertti


Mennyttä: Rauhan ja toivon säveliä -konsertti Ritarihuoneella to 19.10. klo 19.00 (teosesittely klo 18:15-18:45)

loka 2023

19

Paikka
Ritarihuone, Ritarikatu 1, Helsinki

Aika
19:00 (teosesittely klo 18:15-18:45)

Liput
Katso Lipun hinta Ticketmasterista. Liput yksittäin kuorolaisilta tai ovelta 25 € / 15 €.

KYL konsertoi osana Kuoromusiikin kausikonserttien syyskautta. Rauhan ja toivon säveliä -konsertti kuullaan Helsingin Ritarihuoneella to 19.10. klo 19.00.

Rauhan ja toivon säveliä -konsertissa esitämme kappaleita, jotka joko ottavat kantaa rauhan puolesta tai välittävät tavalla tai toisella toivon sanomaa. Monien muiden kuorojen ja taiteilijoiden tapaan KYL haluaa konsertillaan muistuttaa, että taide on kautta aikain ollut osaltaan yksi keino edistää parempaa maailmaa.

Konsertin huomattavimpia teoksia ovat mm. KYL:in keväällä 2023 kantaesittämä Johannes Tiusasen sarja “Songs of War and Peace” Leo Tolstoin teksteihin sekä Veljo Tormisin legendaarinen Raua Needmine.
Konserttia johtaa mestarillisesti Visa Yrjölä.

Ennen konsertin alkua Visa Yrjölä esittelee konsertissa esitettävät kappaleet ennen varsinaisen konsertin alkua, klo 18:15-1845.

Konserttia pääsee kuuntelemaan joko Kuoromusiikin kausikonserttien kausikortilla (koko syyskauden kortti tai Syksy 2 -kortti) tai yksittäisellä konserttilipulla. Kausikortteja voi ostaa Lippu.fi:n kautta. Mikäli tulet kuuntelemaan konserttia kausikortilla, saavuthan paikalle viimeistään 15 minuuttia ennen konsertin alkua.

Yksittäisiä konserttilippuja voi varata myös ennakkoon kuorolaisilta tai sähköpostitse kyl@kyl.fi. Mahdolliset jäljelle jäävät liput myydään ovella ennen konsertin alkua. Yksittäin ostettuna lipun hinta on 25 € (normaali) tai 15 € (opiskelija, eläkeläinen, varushenkilö, alle 16-vuotias).

Osta yksittäislippu Ticketmasterista: https://www.ticketmaster.fi/event/331961

Lue lisää Kuoromusiikin kausikonserteista: https://kuoromusiikinkausikonsertit.fi/

Lämpimästi tervetuloa uppoutumaan musiikin maailmaan kanssamme!