Konsertti


KYL-Kuntis 2013

marras 2013

7

Paikka
Apollo Live Club

Aika
21:00

Liput
Ilmainen

Marraskuun pimenevät illat voi hyvin käyttää villasukkien ja hipster-kravattien neulomiseen, mutta torstaina 7.11. jokainen pudottaa puikot käsistään ja saapuu Apollo Live Clubille, silloin nimittäin rokataan! Lavalle nousee kaikkien kylterinaisten päiväunissakin säännöllisesti vierailevan KYL:n särmät frakkimiehet, tällä kertaa tosin hieman vapaamuotoisemmin asustautuneina. Juhlakansakin voi virittäytyä jo vaikka lähenevään pikkujoulukauteen, sillä haalarit jätetään tänä iltana kotiin.

Luvassa on huikea show, joka ajaa KY-kansan tanssilattialle ja hilaa tunnelman katonrajaan. Viime vuoden tapaan menoa kyydittää huikea Helsingin Pop & Jazz Konservatorion opiskelijoista koostuva bändi. Illan aikana kuullaan kaksi huikeaa setillistä hittejä, aina rock-klassikoista tämän päivän kuumimpiin tanssiralleihin.

KYL-kuntikseen toivotetaan erityisen lämpimästi tervetulleiksi myös KY:n rakkaat alumnit, joita on aiempina vuosina nähtykin runsain määrin tässä syksyisessä rock-sensaatiossa. Myös avecit ovat näissä bileissä enemmän kuin tervetulleita, ota siis kaverisi mukaan ihastelemaan Apollon kattofreskoja ja opiskelijaystävällisiä juomahintoja. Sisäänpääsy on ilmainen, mutta varaathan taskun pohjalle 3 € narikkaa varten.

MITÄ: KYL-kuntis
KENELLE: KY:n jäsenet & alumnit + avec & ystävät
MISSÄ: Apollo Live Club
MILLOIN: to 7.11. klo 21-04, showtime 23
MITÄ MAKSAA: sisäänpääsy ilmainen, narikka 3 €
DRESSCODE: ei haalaria