Konsertti


PERUTTU: KYL:n perinteiset joulukonsertit Temppeliaukion kirkossa

joulu 2020

17

Paikka
Temppeliaukion kirkko, Helsinki

Aika
18.00 ja 20.00

Liput
25 € / 15 € / 35 €

EDIT 27.11.2020: Valitettavasti joukonsertit 2020 peruttiin koronatilanteen johdosta. Kts. http://kyl.fi/ajankohtaista/joulukonsertit-temppeliaukion-kirkossa-peruttu.


KYL:n joulukonsertit ovat erottamaton osa joulunalusaikaa Helsingissä. Tunnelmalliset, perinteikkäät ja viihdyttävät konsertit tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden heittää arjen kiireet hetkeksi muualle ja virittäytyä juhlatunnelmaan koskettavien kuorosävelten myötä.

Vuonna 2020 konsertoimme to 17.12. klo 18.00 ja 20.00 Temppeliaukion kirkossa. Kuoroa johtaa Visa Yrjölä ja solistina toimii sopraano Hanna Kronqvist. Ennakkotiedoista poiketen Espoon Leppävaaran Sellosalin konserttia ei pidetä.

Lippujen hinnat ovat 25 € (normaali), 15 € (opiskelija, varusmies, eläkeläinen, 7-16 vuotiaat) ja 35 € (kannatuslippu, sisältää parhaat paikat konsertista sekä KYL:n jouluisen tervehdyksen); alle 7-vuotiaat ilmaiseksi.

Osta liput etukäteen Holvista klikkaamalla tästä!

Toivotamme sinut ja läheisesi lämpimästi tervetulleiksi virittäytymään joulun tunnelmaan kanssamme!

Jos konserttien osallistujamäärää joudutaan vähentämään koronarajoituksista johtuen lipun oston jälkeen, palautamme ostetut liput takaisin. Viimeiseksi ostetut liput palautetaan ensimmäisenä, joten lippu kannattaa hankkia mahdollisimman varhain, jotta varmistat itsellesi paikan konsertissa. Kannatuslippuostot palautetaan kaikista viimeisimpänä. Jos osallistuja joutuu perumaan osallistumisen altistumisesta tai koronaepäilystä johtuen, palautamme lippumaksun täysimääräisenä.

Ostamalla konserttilipun sitoudut siihen, että otamme yhteystietosi ylös mahdollista koronajäljitystä varten. Konserttivieraille on tarjolla käsidesiä, ja vieraita suositellaan vahvasti käyttämään omaa kasvomaskia. Kirkkoon otetaan vain kulloinkin voimassaolevien viranomaismääräysten sallima henkilömäärä, ja sinne saavutaan porrastetusti lipuntarkastuksen kautta (pdf-lipun saa lipunoston yhteydessä). Kirkon istumajärjestyksessä on otettu huomioon riittävät turvavälit (yksin istuva istuu yksin ja perheet omassa ryhmässään).

Normaalisti loppuunmyytyihin 750 osallistujan konsertteihin otetaan tänä vuonna turvallisuussyistä vain 150 henkeä. Johtuen poikkeusajoista KYL tarjoaa mahdollisuuden seurata konserttia myös striimattuna kotisohvalta. Lisätietoja striimistä lähempänä joulua.